Job-opslag

Job-opslag beCopenhagen arkitekt-guide

Arkitekt- og kulturguide i København

Vi søger en dedikeret og fagligt velfunderet formidler af arkitektur og ‘liveability’ til cykelture i København

beCopenhagen er en lille virksomhed, som primært tilbyder guidede ture på cykel med fokus på især arkitektur og købehavns kultur i lidt bredere forstand. Kunderne er især udenlandske firmaer med relation til arkitektur og byggeri og turister med mere eller mindre specifik interesse for arkitektur og kultur.


Som et andet ben er cykeludlejning blevet en del af forretningen og den daglige drift.

Vi er to ejere, der startede beCopenhagen i 2013, og vi er vokset støt og roligt, har flere freelancere tilknyttet, og vi har nu brug for mere fast assistance.

Firmaprofilen/vores brand er i høj grad den personlige oplevelse, og vi lægger vægt på det personlige engagement i København og lysten til at få opgaverne i et lille firma løst og til at få hverdagen til at fungere.

Opgaver:

Du skal guide nogle af vores faste ture og planlægge og udføre skræddersyede ture, oftest med arkitektur som tyngdepunkt. I en lille virksomhed er vi få til at udføre de mange forskelligartede arbejdsopgaver, så andre opgaver, også af praktisk karakter, vil forekomme.

Arbejdstid:

Arbejdstiden er skiftende, i høj grad i weekender, og de travle perioder er før og efter sommerferien. Ansættelsen er en deltidsansættelse, men antallet af timer vil afhænge af kompetencer og dine ønsker.

Hvem søger vi?

Vi søger en person, som er uddannet arkitekt / byplanlægger / kunsthistoriker / kultur-uddannet. Din specifikke uddannelse er alt-afgørende, men et fagligt og virkelig godt kendskab til Københavns (og dansk) arkitektur og byudvikling er nødvendigt, gerne suppleret med en holdning.
Udover det faglige engagement, skal du besidde evnen og lysten til at møde og kommunikere med vidt forskellige nationaliteter og menneske-typer, du skal forstå deres behov og ønsker, og du skal brænde for at give dem den bedst tænkelige oplevelse af København.

Andre kompetencer:

Sprog: dansk og engelsk på højt niveau/flydende, både mundtligt og skriftligt. Evt. vil tysk, fransk og/eller spansk være et plus.
Eftersom vi altovervejende bruger cyklen som transportmiddel på turene, vil det være en fordel, at du kan pumpe og lappe en cykel.
IT: brugerniveau: billed- og video-redigering, hjemmeside (WordPress), sociale medier.
Personlige kompetencer:
Omgængelig og fleksibel, og måske vigtigst: glæden ved at få tingene til at fungere i et lille firma og glæden ved at have indflydelse på hvordan.
Evner at tage ansvar for, at kunderne får en god oplevelse.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder et meget varieret job, hvor du vil møde en masse spændende og søde mennesker fra hele verden, som er glade, taknemmelige og interesserede i København, arkitektur og det danske samfund i alle tænkelige retninger.

Vi har opbygget et efterhånden afprøvet koncept med et godt ry for vores faglighed og passionerede tilgang, både hos professionelle klienter og hos turister, der giver os begejstret feedback.

Som een af få medarbejdere, får du stor indflydelse på jobbets indhold og på en aktiv og varieret hverdag.

Ansøgningsfrist: 31. marts. Ansættelse snarest. Send nogle få linier om dig selv på kontakt@becopenhagen.dk eller ring på 33 14 20 40 til Asser Munch.

Du kan få et hurtigt indtryk af arkitektur-vinklen her på blog’en og af os som ‘butik’ på beCopenhagens hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *